Om Ability

Om Ability

Ability Search & Selection arbetar med att stödja och utveckla företag i strategiska Human Resourcesfrågor. Med professionalism och personligt engagemang hjälper vi varje uppdragsgivare att få ut det bästa av sin organisation och att i förlängningen nå sina mål.
Förmågan och motivationen i en organisation är avgörande framgångsfaktorer för alla företag. Vi på Ability brinner för att regissera det optimala mötet mellan arbetsgivare- och arbetstagare. Vi skapar förutsättningarna, utvecklar och vägleder i rekryterings-, utvecklings- och omställningsprocesser.

Ability Search & Selection är ett privat partnerägt företag som startade i juni 2009. Verksamheten bedrivs både nationellt och internationellt från våra kontor i Örebro och Stockholm.

Vi tycker att sociala, miljömässiga och etiska frågor är avgörande för att skapa en långsiktigt hållbar verksamhet. Årligen väljer vi ut en svensk välgörenhetsorganisation att stödja.

Abilitys konsulter

Våra konsulter har gedigen erfarenhet av arbete med Human Recourcestjänster inom rekrytering, utveckling och omställning i såväl privat som offentlig verksamhet. Vi har god förståelse för olika verksamheter och sätter oss därför snabbt in i kundens behov. Med väl beprövade metoder, ett effektivt arbetssätt och ett stort nätverk åstadkommer vi resultat som gör skillnad för våra uppdragsgivare.